Dark horror retro-FPS Forgive Me Father verlaat early acces 7 april!

Forgive Me Father, de donkere retro horror FPS geïnspireerd door HP Lovecraft’s romans, verlaat Early Access en lanceert in zijn volledige versie, waarbij het aantal levels met meer dan 50% wordt verhoogd, een nieuw speelbaar personage wordt geïntroduceerd en nog veel meer. Deze volledige versie komt op 7 april uit op PC via Steam, GOG, Epic Games Store en andere digitale winkels.

Kies tussen een Priester of een Journalist personage en word de enige gezonde persoon die overblijft in een wereld die gek is geworden. Ga op reis op zoek naar antwoorden en verlichting en verken deze op Lovecraft geïnspireerde wereld die vol verborgen en moeilijk te bereiken gebieden zit, waarin je het hele verhaal blootlegt om het mysterie van deze krankzinnige plek op te lossen. Tijdens deze reis upgrade je je personage en wapens, gebruik je vele actieve vaardigheden en zelfs de sluipende waanzin zelf om hordes geestdodende gedrochten te verslaan.

Belangrijkste kenmerken:

  • Gevoel van een klassieke FPS uit de jaren 90 – Timelapse animaties, tegenstanders en elementen van 2D in een 3D omgeving; eerste hulp kits en levenspunten, niet herladende wapens, powerups tijdens dynamische gevechten met talloze tegenstanders.
  • Gevechtservaring op maat – Met het schrift in de ene hand en wapens aangedreven door een onbekende substantie in de andere, staat de speler voor de uitdaging om zijn menselijkheid te behouden. Het is aan de speler om te beslissen hoe hun uitrusting evolueert, en om manieren te vinden om hordes onvoorspelbare tegenstanders te verslaan.
  • Dynamisch niveau van waanzin – Dit beïnvloedt niet alleen de audiovisuele ervaring, maar ook de gameplay zelf, waarbij het effect varieert afhankelijk van het huidige niveau van waanzin.
  • Gepresenteerd in een donkere stripboekstijl – Handgetekende graphics die zijn ontworpen om een kenmerkende stripboeklook te behouden, waarbij elke screenshot van het spel een onderdeel van een nieuw stripboek zou kunnen zijn.
  • Stemming rechtstreeks uit de duistere romans van Lovecraft – In het hele spel voelt de speler de sfeer van angst en horror waar de werken van HP Lovecraft bekend om staan. Omringd door het occulte en de krachten van het eeuwige kwaad, ervaar je de gevoelens van hopeloosheid, waanzin en verwarring, en de brandende behoefte om antwoorden te vinden en een schijn van redelijkheid en gezond verstand terug te brengen in de wereld.
  • Veel sfeervolle levels en gevarieerd bestiarium – Een gevarieerde wereld die volledig met de hand is gemaakt, vol interessante vijanden, variërend van bezeten inwoners tot monsters die regelrecht uit je ergste nachtmerries komen.
  • Twee helden om uit te kiezen – Elk met hun eigen, unieke ontwikkelingsboom. Beleef het verhaal vanuit het perspectief van een priester of een journalist.
  • Eindeloze modus – Doorsta de eindeloze aanval van golf na golf van monsters. Hoe lang kun jij overleven? Versla bazen tijdens het hoofdverhaal om meer arena’s te openen!De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password