Dark fantasy-actiegame Soulstice nu beschikbaar

Modus Games en Reply Game Studios hebben vandaag aangekondigd dat de actiegame Soulstice nu beschikbaar is voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC.
De op fantasie geïnspireerde wereld van Soulstice brengt spelers naar plaatsen vol gevaar en schoonheid. Terwijl de zussen Briar en Lute naar een Scheur in de lucht racen die zich hoog boven de stad Ilden heeft gevormd, stromen steeds gruwelijker wezens, bekend als het Gebroed van Chaos, hun wereld binnen vanaf de andere kant van de Sluier. Alleen een Chimera, een krachtig levend wapen geboren uit de vereniging van twee zielen, kan deze gemene en vraatzuchtige wezens tegenhouden.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com