Daemon X Machina en Yoshi’s Crafted World krijgen vandaag demo’s

Daemon X Machina en Yoshi’s Crafted World krijgen vandaag demo’s op de Switch, zo heeft Nintendo laten weten tijdens zijn Direct-uitzending.

De demo van Daemon X Machina wordt ‘Prototype Missions’ genoemd en bevat vier missies uit de volledige game. De demo is maar voor een gelimiteerde tijd speelbaar. Ook werd bekendgemaakt dat het spel ergens deze zomer uitkomt.

Nintendo onthulde de mech-game Daemon X Machina tijdens zijn Direct-uitzending op E3 2018. In de game kruipen spelers in verschillende mechs en nemen ze het op tegen gigantische robots in diverse levels. Spelers kunnen hele gebouwen aan gort schieten en wapens van vijanden afpakken.

De game wordt onder andere ontwikkeld door Kenichiro Tsukuda, een producent van de Armored Core-reeks. Ken Awata en Ken Karube, respectievelijk bekend van Monster Hunter: Stories en Panzer Dragoon Orta, helpen ook mee.

De demo van Yoshi’s Crafted World is ook vanaf vandaag beschikbaar. Yoshi’s Crafted World is een platformer waarin spelers een handgemaakte wereld vol met wol en karton verkennen. Yoshi moet de wereld beschermen tegen Kamek en Bowser Jr., die een bijzondere Droomsteen willen stelen. Uniek aan de game is dat spelers achter de 2D-platformlevels kunnen komen en daar nieuwe gebieden kunnen verkennen. Op die manier bevatten levels in feite twee paden. Yoshi’s Crafted World komt op 29 maart uit voor de Switch.

Dennis
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password