Daedalic Entertainment onthult nieuwe trailers voor Reveil en Edge of Sanity!

Daedalic Entertainment heeft vandaag als onderdeel van Fear Fest 2023 twee angstaanjagende nieuwe trailers onthuld voor hun aankomende horrortitels REVEIL en Edge of Sanity. Kom meer te weten door de trailers hieronder te bekijken!

REVEIL is een verhalende first-person psycho-thriller game die zich richt op verhaal, puzzels en verkenning. Ontdek wat er in Walter Thompson omgaat en wat zijn duistere verleden bij het Nelson Bros Circus ermee te maken heeft.

Psychologische horror wacht in de REVEIL Trailer
 

Veelzijdige, handgemaakte puzzels, onbeantwoorde vragen, boeiende aanwijzingen en een verontrustende psyche vragen veel van zowel de speler als de hoofdpersoon, Walter Thompson. Lukt het jou om alles te doorgronden? Als je doorzet, is er een kans om antwoorden op je vragen te vinden.

 

Edge of Sanity is een overlevingshorrorgame met een psychologisch randje die zich afspeelt in de meedogenloze wildernis van het Alaska uit de Koude Oorlog, met handgemaakte 2D-artwork en een intense sfeer die is geïnspireerd op de werken van H.P. Lovecraft.

Overleef de Ouderen in de Edge of SanityTrailer
 

Je maakte deel uit van een bevoorradingsgroep die wetenschappers hielp die in het veldlab in Alaska werkten. Wanneer je ontdekt dat de locatie verstoken is van menselijkheid, stuit je op gruwelijke wezens en tijdens de ontsnapping splitst je groep zich op. Je hebt het geluk dat je het er levend vanaf hebt gebracht en slaat je kamp op om je toekomstige expedities te plannen om je vermiste team terug te vinden en erachter te komen wat er is gebeurd.

Elke dag in dit gebied is een zwaar gevecht om te overleven. Beperkt voedsel en voorraden, en je verstand rekt over de rand. Wees bereid om te improviseren en op zoek te gaan naar elk voordeel dat je kunt hebben tegen de verschillende gedrochten. Het hangt allemaal van jou af of de duisternis je volledig verteert of dat je je weet vast te klampen aan wat er nog over is van je geestelijke gezondheid.’

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password