Cyberpunk 2077: technologische preview van Ray Tracing: Overdrive Mode is nu uit en DLSS-momentum rolt door!

Vandaag is de langverwachte lancering van de technologische preview van Cyberpunk 2077’s Ray Tracing: Overdrive Mode, en eigenaren van een GeForce RTX 40-series vermenigvuldigen hun prestaties in de game dankzij de kracht van DLSS 3 Frame Generation.

DLSS-momentum blijft in een razend tempo doorgaan, aangezien Everspace 2 en LEAP beide onlangs de early access hebben verlaten met DLSS 2-ondersteuning, en Like a Dragon: Ishin! heeft ook een DLSS 2 performance-upgrade gekregen.

Night City verlichten met complete ray tracing
CD PROJEKT RED’s Cyberpunk 2077 is al een van de meest technologisch geavanceerde games die er zijn, met behulp van verschillende ray tracing technieken om een enorme toekomstige stad met ongelooflijke niveaus van detail te renderen. Nu heeft Cyberpunk 2077 de lat opnieuw hoger gelegd met de release van de technologische preview van Ray Tracing: Overdrive Mode, die volledige ray tracing introduceert, ook wel bekend als path tracing.

De technologische preview voor Cyberpunk 2077’s Ray Tracing: Overdrive Mode is een voorproefje van de toekomst van full ray tracing en we werken samen met CD PROJEKT RED aan verdere full ray tracing verbeteringen, bug fixes en prestatie-optimalisaties.

Reflecties, schaduwen, ambient occlusion en nog veel meer zijn allemaal verbeterd, waardoor je een kijkje krijgt in de toekomst van videogame graphics. Cyberpunk 2077 gebruikt NVIDIA DLSS 3 om de prestaties voor GeForce RTX-gamers te vermenigvuldigen, zodat ze de grootsheid van een volledig ray traced Night City kunnen ervaren.

 
 

RTX Inside the Game Interview met CD PROJEKT RED
Om meer te weten te komen over de nieuwe modus, spraken we met Jakub Knapik, Vice President en Global Art Director bij CD PROJEKT RED. Ga voor het volledige interview naar ons artikel over Cyberpunk 2077 Ray Tracing: Overdrive Mode of bekijk deze uitlegvideo:
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password