Curve Games en Runner Duck onthullen Badlands Crew, het derde deel in de Crew-gamesfranchise

Curve Games heeft opnieuw de krachten gebundeld met Runner Duck om het derde deel in de Crew-gamesfranchise uit te geven: Badlands Crew. In deze uitdagende roguelite sim die zich afspeelt in de VS in de nasleep van een verwoestende apocalyps, kunnen spelers voor het eerst in de serie het bevel voeren over een landvoertuig terwijl ze zich een weg banen, beheren en bevechten door de verraderlijke Badlands om een held en legende te worden.

Als beschermer van The Citadel, de laatste buitenpost van de overlevende onschuldigen, moeten spelers de wetteloze Badlands intrekken om dolgedraaide groepen plunderaars te verslaan en hun kwaadaardige leider, The Orator, te verslaan.

Met een groot aantal innovatieve nieuwe functies in de serie, zoals het bouwen en aanpassen van voertuigen, een dynamische en evoluerende campagne en tactisch diverse en intense gevechten, biedt Badlands Crew spelers een rijkere en meeslepende gameplay.

Belangrijkste kenmerken:

    • NIEUW! Bouw en pas je strijdwagen aan aan je missiedoelen en speelstijl.
    • NIEUW! Landomgeving met omgevingsgevaren (gigantische zandwormen, zure regenstormen, lavastromen en meer!)
    • NIEUW! Vier unieke vijandelijke facties – Gun Nutz, Pyros, Klowns en Vultures, elk met hun eigen unieke wapens, vechtstijlen en strategieën.
    • NIEUW! Dynamische en evoluerende campagnekaart waar spelers hun eigen unieke pad en campagnestrategie kunnen kiezen om de invloed van krijgsheren gedurende de campagne te verschuiven.
  • NIEUW! Uitgebreide aanpassing van de bemanning – ontwikkel de vaardigheden, capaciteiten en extraatjes van je bemanning om het unieke ontwerp en de mogelijkheden van je strijdwagen aan te vullen.
  • Zoals altijd in de Crew-serie, intens voertuigbeheer! Bestuur, navigeer, repareer en vecht om te overleven.

Badlands Crew wordt in 2024 gelanceerd, eerst op Steam en daarna op consoles.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password