Cursed to Golf is één van de verwachte Thunderfultitels die speelbaar zijn op W.A.S.D.

Thunderful kondigt aan dat zij deel zullen nemen aan het inaugurele W.A.S.D video game evenement dat gehouden wordt in London’s Tobacco Dock tussen 7-9 april. Thunderful zal een spannende en diverse collectie van verwachte titels laten zien van enkele van haar studio’s zoals Coatsink en haar ontwikkelingspartners zoals Chuhai Labs, die speelbaar zullen zijn voor pers en publiek. In totaal zullen er 8 Thunderful games te spelen zijn op W.A.S.D, sommige voor het eerst!

Cursed to Golf, opgenomen onder Polygon en Eurogamer’s meest geanticipeerde games van 2022, is slechts een van de geweldige games die speelbaar zullen zijn op de show. Cursed to Golf is een golfachtig avontuur waarin je moet ontsnappen aan Golf Purgatory door 18 kerkerachtige holes te spelen. De bizarre vaardigheden van de Ace Cards en de hulp van de spookachtige Legendary Caddies, die elk van de vier verschillende biomes van het spel bewaken, zullen van vitaal belang zijn in je zoektocht naar verlossing en opleving.
 

Thunderful zal in de komende weken meer details onthullen over de andere games die ze op W.A.S.D zullen tonen, dus houd je ogen open voor meer informatie.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password