Cultklassieker keert terug met vervolg op Deadly Premonition, nu verkrijgbaar op Steam

Rising Star Games en Toybox kondigen aan dat Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise, het nieuwste deel in de cult-serie, nu verkrijgbaar is op PC. Deadly Premonition 2 is te koop op Steam voor €39,99 met een lanceringskorting van 30%. Samen met de nieuwe pc-versie is Deadly Premonition 2 ook te koop op Nintendo Switch.
Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise is zowel een vervolg als een prequel op het geliefde Deadly Premonition en volgt Agent Davis en Agent Jones terwijl ze een nieuw onderzoek beginnen naar de Le Carré-seriemoorden. De game speelt zich af in het hedendaagse Boston, maar in de unieke verhaallijn reis je via de herinneringen van een voormalig FBI-agent terug in de tijd naar de stad Le Carré. Dankzij deze flashbacks kruip je in de huid van Special Agent York om een intrigerend en verontrustend mysterie te ontrafelen.
De nieuwe PC-versie van Deadly Premonition 2 brengt een aantal technische verbeteringen met zich mee. Spelers kunnen Boston en Le Carré verkennen in een hogere resolutie, hun onderzoeken soepeler uitvoeren dankzij kortere laadtijden en genieten van verbeterde prestaties in het algemeen.

Begin je onderzoek met een bezoek aan een gepensioneerde rechercheur die gehuld is in mysterie. Als je deze legendarische figuur ondervraagt en door zijn mentale muren breekt, word je meegezogen in een wereld die een verontrustende duisternis verbergt. Verwacht een spannend verhaal vol wendingen, een surrealistische sfeer en veel van het soort vreemde personages dat de Deadly Premonition-serie beroemd heeft gemaakt en de status van cultklassieker heeft bezorgd.

Als je even pauze wilt van je onderzoek, kun je meedoen aan een reeks leuke minigames. Zo kun je skateboarden, bowlen, rotsen overslaan en een tocht door de baai maken, waarbij je schiet op doelwitten en alligators.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password