Blog: CS:GO – Cartoons door oKeyush

Tegenwoordig is Instagram voor mij de ideale vervanger van YouTube als je zo maar eventjes tijd hebt om iets te zien. Er kunnen filmpjes van een minuut geplaatst worden, dus ideaal om highlights van een Youtube-filmpje te delen. Er wordt ook veel content van anderen gedeeld en de meesten geven de originele maker wel credits, wat ik wel tof vind. Het gaat hier vooral om “fanpagina’s”.

Zo zijn er ook met Counter-Strike filmpjes en aangezien ik toch al zo’n 335 uur *yikes* achter de rug heb, vind ik die filmpjes ook wel leuk om te zien. Meestal zijn het highlights waarbij je iemand een ongelooflijke ACE ziet halen maar af en toe kom je ook parels tegen. Zoals ik vandaag deed. Via via kwam ik op een filmpje van een minuut terecht en oh my, ik heb zo hard gelachen. Dit was de eerste keer dat ik ook echt naar de originele maker op zoek ging EN ik vond hem. Zijn nickname is oKeyush, een echte Russische speler en hij heeft enkele filmpjes op YouTube staan waaronder 4 cartoon afleveringen van CS:GO. De situaties die hier getoond worden, zijn echt zalig.

Laat even in de reactie achter wat jij er van vond.

Diskettes, 'uren' wachten tot een spel laadde, joysticks, ... zo begon Karen met een Amiga haar reis in de gamingwereld. Op dit moment, na enkele upgrades van computers, horen Counter-Strike:Global Offensive, Sims en Mario Kart tot haar lieveling games. Naast deze games staat ze ook altijd open voor een leuk gezelschapsspel.

Lost Password