Crisis Core –Final Fantasy VII– Reunion is nu verkrijgbaar

Square Enix maakt bekend dat de langverwachte remaster Crisis Core –Final Fantasy VII– Reunion, vanaf vandaag verkrijgbaar is voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch™ en pc. Beleef de avonturen van Zack, Cloud, Sephiroth, Aerith, Tifa en anderen in dit uitgebreid geremasterde zijverhaal van Final Fantasy VII.
“Het was een waar genoegen om deze langverwachte remaster van Crisis Core tot leven te wekken,’ aldus executive producer Yoshinori Kitase. “Onze gepassioneerde community vraagt al vele jaren om een nieuwe versie van CRISIS CORE voor huidige platformen, een verzoek waar we nu met veel plezier aan voldoen. We hebben vele elementen van de game compleet herzien, en hopen dat nieuwe en terugkerende Final Fantasy-fans net zoveel zullen genieten van het verhaal van Zack als wij hadden bij het ontwikkelen van Crisis Core –Final Fantasy VII– Reunion”

Bijna 15 jaar na de release van het originele Crisis Core –Final Fantasy VII– Reunion, dat exclusief voor de PlayStation Portable verscheen, wordt het geliefde verhaal van SOLDIER operative Zack Fair nieuw leven ingeblazen met geheel verbeterde hd-graphics voor personages, UI en omgevingen, een opnieuw gearrangeerde soundtrack van originele componist Takeharu Ishimoto, volledig ingesproken dialogen in Engels en Japans, met voorname stemacteurs die werkten aan Final Fantasy VII Remake, een herzien, actierijk vechtsysteem, met de optie om Limit Breaks en Summons te activeren, en een gestroomlijnd  “Digital Mind Wave” (DMW)-systeem. Crisis Core –Final Fantasy VII– Reunion behoudt het hart van de geliefde PlayStation Portable-klassieker, en verrijkt dit met moderne technologie voor een meer meeslepende en aangrijpende gameplay-ervaring waar zowel nieuwkomers als bestaande fans van zullen genieten.

Het verhaal van Crisis Core –Final Fantasy VII– Reunion begint zeven jaar vóór de gebeurtenissen in Final Fantasy VII en volgt het verhaal van Zack Fair, een jonge Shinra-soldaat. Wanneer Zack als SOLDIER 1st Class van Sephiroth op zoek gaat naar de vermiste SOLDIER-agent Genesis Rhapsodos, ontdekt hij de duistere geheimen achter Shinra’s experimenten en de monsters die ze creëren. Wanneer Zack te maken krijgt met verraad en geheimen, trekt hij alles en iedereen in zijn leven in twijfel. Nu moet Zack zijn eigen weg kiezen om zijn dierbaren te beschermen en strijden voor het enige wat hem nog rest – zijn eer als soldaat.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password