Crisis Core –Final Fantasy VII– Reunion is meer dan een remaster

Square Enix onthulde vandaag een nieuwe trailer voor Crisis Core –Final Fantasy VII– Reunion . De video toont dat de moderne versie van de klassieke RPG en prequel op Final Fantasy VII “meer dan een remaster” is.
Het verhaal van Crisis Core –Final Fantasy VII– Reunion begint zeven jaar vóór de gebeurtenissen in Final Fantasy VII en volgt het verhaal van Zack Fair, een jonge Shinra-soldaat. In de loop van zijn avonturen, ontdekt hij de duistere geheimen achter Shinra’s experimenten en de monsters die ze creëren.

15 jaren na de release van het origineel, dat destijds exclusief voor de PlayStation®Portable verscheen, biedt Crisis Core –Final Fantasy VII– Reunion een compleet herziene ervaring, met hd-graphics, een opnieuw gearrangeerde soundtrack, volledig ingesproken dialogen in Engels en Japans, en een vernieuwd vechtsysteem.

Square Enix onthulde ook een infographic met een overzicht van de resolutie en framerate die de versies van Crisis Core –Final Fantasy VII– Reunion leveren: een resolutie van 4K op zowel PS5 als Xbox Series X (dat zijn ongeveer 63 keer meer pixels dan op de PSP!) en een maximum van 120 frames per seconde op pc voor de meest vloeiende ervaring. De pc-vereisten voor de game zijn te vinden op de officële STEAM-pagina.

Executive producer Yoshinori Kitase zegt, “Dit is meer dan een remaster, maar een game voor een nieuwe generatie en nieuwe platformen. We zijn heel trots op de geweldige verbeteringen die het ontwikkelteam heeft doorgevoerd in Crisis Core –Final Fantasy VII– Reunion.”

Crisis Core –Final Fantasy VII– Reunion

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password