Cozy Planet-maker My Little Universe kondigt 5 oktober releasedatum aan, Switch-demo vandaag live

My Little Universe, het gezellige sandbox-avontuur met wereldopbouw en meer dan 30 miljoen mobiele downloads van ontwikkelaar Estoty en uitgever SayGames, reist door apparaten en sterrenstelsels als het op donderdag 5 oktober 2023 uitkomt op pc via Steam, Steam Deck en Nintendo Switch.

Vandaag wordt ook een nieuwe demo gelanceerd op Nintendo Switch met een exclusieve lokale coöpmodus om uit te proberen voordat de volledige 1.0-release op alle platforms plaatsvindt.

Verken een kleurrijke kosmos vol mysteries verspreid over negen unieke werelden. Gebruik het machtige houweel en een reeks instrumenten om de kleine tegels op elke planeet om te toveren tot kolossale continenten. Doorkruis de weelderige landen en ontdek de belofte van rijkdom die dappere avonturiers te wachten staat. Ontdek alle geheimen van het universum alleen of samen met vrienden.

Verzamel meer dan 70 natuurlijke grondstoffen door erts te delven, bomen om te hakken en andere materialen te oogsten om hexen van het terrein om te vormen tot overvloedige regio’s. Breid je expeditie uit door grotten en onderwatergrotten te doorzoeken op extra voorraden en los puzzels op om verborgen schatten te ontgrendelen. Gebruik zuurverdiende munten en aardse goederen om gereedschappen en pantsers te upgraden voor extra kracht en snelheid.

De moedige campagne kan de aandacht trekken van de natuurlijke bewoners die deze heilzame reis een halt willen toeroepen. Bereid je voor op de strijd tegen een schattige groep vijanden, waaronder krabben, peperkoekmensen, ogres met één oog, paddenstoelmannen en nog veel meer. Vorm een team met maximaal drie vrienden om alle tegenstanders of obstakels te verslaan. Trotseer het onbekende terwijl je tegelijkertijd een rijk opbouwt op deze intergalactische odyssee.

My Little Universe is donderdag 5 oktober 2023 verkrijgbaar op pc via Steam en Nintendo Switch voor €14,99, met een lanceringskorting van 10% vanaf donderdag 21 september wanneer de voorbestellingen beschikbaar zijn tot en met de eerste week van de lancering die eindigt op donderdag 12 oktober. My Little Universe’s 1.0 release biedt ondersteuning voor Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Portugees, Japans, Koreaans, Lets, Russisch, Vereenvoudigd Chinees en Traditioneel Chinees.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password