Course Designer-upgrades onthuld voor PGA TOUR 2K23

PGA TOUR® 2K23 zal bij de lancering op 14 oktober 2022, 20 gelicentieerde banen bevatten; ervaren spelers weten echter dat ze de mogelijkheid zullen hebben om meer banen te creëren om de hele PGA TOUR 2K-community uit te dagen dankzij de terugkeer van de geliefde klassieker, Course Designer.

Met Course Designer hebben leden van de PGA TOUR 2K-community tot nu toe bijna 300.000 unieke banen gemaakt voor PGA TOUR 2K21, waardoor er steeds meer nieuwe content beschikbaar is voor alle spelers*. PGA TOUR 2K23 tilt de relatie met de Course Designer-community naar een hoger niveau door bij de lancering een selectie banen die door leden van de community zijn gemaakt in het spel op te nemen. Deze content creators en hun banen zijn onder andere:

  • ArcticFury – Craggy Heights, Sherwood Shores en Training Facility;
  • b101design – Lachlan Crossing en Emery Beach Club;
  • Crazycanuck1985 – Old Marina Golf Club en Echo Park Golf Club;
  • Energ1ser – Lone Grove Golf Course en Jacobson Homestead;
  • Mattf27 – Foxholm Golf Links en Chestnut Hollow;
  • VctryLnSprts – PotHole Lake Golf Club en HuckleBerry Country Club.

Verschillende van de creators hebben video’s gepost waarin ze hun aangepaste banen belichten, die nu beschikbaar zijn op de sociale kanalen van PGA TOUR 2K.

Course Designer heeft ook upgrades gekregen in PGA TOUR 2K23:

  • De interface is vernieuwd voor een vlottere toegang tot alle ontwerptools;
  • Nieuwe cursorselectie biedt gemakkelijker toegang tot objecten op de baan;
  • De nieuwe spline tool stroomlijnt het proces van het maken van muren en hekken, ook op hellend terrein, en is een verbetering ten opzichte van de vorige tool die werd gebruikt voor oppervlakken en het in bulk planten van bomen, bloemen en natuurlijke elementen;
  • De meeste bomen uit PGA TOUR 2K21 zijn bijgewerkt of helemaal opnieuw opgebouwd om de visuele kwaliteit te verbeteren, en er zijn diverse nieuwe bomen, waaronder arborvitae en kornoelje en een assortiment van twaalf nieuwe bloemen, waaronder dahlia’s, geraniums, poinsettia’s, klaprozen, rozen en nog veel meer, geïntroduceerd om aangepaste banen te versieren.

Naast de terugkeer van Course Designer zijn ook het speltype Divot Derby en drie-holes matchmaking terug om hele groepen spelers te laten wedijveren met hun vrienden en andere spelers over de hele wereld**. In Divot Derby nemen maximaal 20 spelers het tegen elkaar op in een race naar de tee. De eerste golfer die de negende en laatste hole haalt, wint! Spelers die vroegtijdig worden uitgeschakeld, kunnen de rest van de wedstrijd bekijken in de Spectator Mode. Three-hole matchmaking is een online multiplayer modus ontworpen om nieuwe manieren van spelen te bieden, met kortere speeltijden en een hogere intensiteit. Beide speltypen moedigen spelers van alle niveaus aan om snel een paar potjes te spelen als ze geen tijd hebben voor 18 holes.

PGA TOUR 2K23 is nu beschikbaar voor pre-order. Basketballegende Michael Jordan zal onmiddellijk speelbaar zijn bij de lancering voor spelers die een versie naar keuze van de PGA TOUR 2K23 Standard Edition pre-orderen of de Deluxe Edition of Tiger Woods Edition kopen. Jordan is opgenomen in het Michael Jordan Bonus Pack.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password