Coromon Featurette Breaks Down Battle System, meerdere fasen bazen, PvP, meer

Coromon, de moderne monster taming game van ontwikkelaar TRAGsoft en uitgever Freedom Games, bereidt trainers voor op zijn donderdag 31 maart 2022 lancering op Nintendo Switch, PC en Mac via Steam en Epic Game Store met een diepgaande blik op gevechtssystemen, baasgevechten, en andere mechanica.

Ga op avontuur met een team van meer dan 120 verschillende Coromon. Vecht door een klassieke RPG-campagne en stop een duistere organisatie die de wereld wil verwoesten!

Zorg dat de Coromon-ploegen alle drie de vaardigheidstypes beheersen: Fysiek, Speciaal en Status. Diversiteit in aanvallen maakt het verschil in spannende trainergevechten.

Elke vaardigheid van de Coromon verbruikt een beperkte voorraad uithoudingsvermogen. Strategieer elke beurt en beslis wat de juiste zet is: aanvallen, uithoudingsvermogen aanvullen door te rusten, of genezen met een vast voorwerp.

Fysieke vaardigheden gebruiken de aanvalsstatistieken van een Coromon, die kunnen worden gecombineerd met andere eigenschappen om een voordeel te behalen.

Omzeil de fysieke verdediging van een tegenstander met Special skills om nog meer schade aan te richten. Op basis van de Special Attack-statistieken van een Coromon kunnen deze vaardigheden krachtige combo’s vormen met statuseffecten.

Met Status-vaardigheden kun je het lot van je team naar je hand zetten door passieve veranderingen aan te brengen in je huidige Coromon of de vijand die voor hem staat. Voorbeelden van deze vaardigheden zijn tijdelijke stat boosts, vijandelijke debuffs, weather summons, en andere spelveranderende effecten.

Stel de vaardigheden van je team op de proef tegen de Coromon Titans in meerfasen eindbazengevechten. Gebruik alle vastberadenheid en strategie van je team, want de Titans wisselen van fase en brengen verschillende gevaren met zich mee, roepen hulp in en zorgen voor andere onverwachte complicaties.

Gebruik de vaardigheden die je tijdens de Coromon-campagne hebt geleerd en ga de strijd aan in online PvP. Vernietig andere trainers in casual of competitieve ranglijstwedstrijden. Zie welke metastrategieën de gemeenschap hanteert en vind je eigen vechtstijl om de mal te breken.

Coromon is op donderdag 31 maart 2022 verkrijgbaar op Nintendo Switch, maar ook op Windows pc en Mac via Steam en Epic Game Store.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password