Coromon begint vandaag met vangen op PC en Mac, Switch volgt later dit jaar

Coromon, de moderne monster taming game van ontwikkelaar TRAGsoft en uitgever Freedom Games, begint vandaag aan zijn epische avontuur op Windows PC en Mac via Steam en Epic Game Store. De Nintendo Switch-versie lanceert later dit jaar om de best mogelijke ervaring te garanderen voor functies zoals skill-based, cross-platform online matchmaking.

Trek eropuit in het uitgestrekte land van Velua op zoek naar woeste, maar schattige wezens genaamd Coromon. Stel een onverslaanbaar team samen door verschillende Coromon te vangen en te trainen, met elementtypes als magie, valsheid, lucht, snijden en meer. Ga de strijd aan met vier verschillende moeilijkheidsgraden, waaronder de ingebouwde, door fans geliefde “Nuzlocke” en randomizer-opties, om de beste Trainer van de regio te worden. Hoe wij de game vinden ontdek je in onze review.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password