Conceptontwerper Ben Mauro levert deze week een epische 3D-trailer ‘Huxley’ In de NVIDIA Studio

Ben Mauro, een conceptontwerper en verhalenverteller, stapt deze week In de NVIDIA Studio om de aangrijpende sci-fi comic omgetoverd tot 3D-trailer, Huxley, te delen. Mauro bracht zijn spannende 3D-trailer tot leven met NVIDIA GeForce RTX GPU’s en putte daarbij uit zijn ervaring met het werken aan videogames als Halo Infinite en Call of Duty: Black Ops III.
Zijn NVIDIA GeForce RTX 3090 GPU zorgde voor snelle prestaties en AI-functies om het creatieve proces te versnellen. De RTX GPU’s van het collectieve team maakten geavanceerd creatief werk mogelijk, zoals het texturiseren van een hele wereld van personages, evenals het toepassen van verbeterde functies zoals RTX-versnelde OptiX de-noising in Maxon’s Redshift voor bliksemsnelle final-frame renders.

Lees meer over de verhalende conceptkunstenaar, Ben Mauro, In de NVIDIA Studio-blogpost van deze week. En vergeet niet de openingskeynote van Jensen Huang, CEO van NVIDIA, bij te wonen op dinsdag 20 september om 17 uur CEST om meer te horen over de nieuwste doorbraken op het gebied van gaming, creatie en grafische technologie. U kunt de keynote hier bekijken: https://www.nvidia.com/gtc/.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password