Compact en comfortabel werken met de nieuwe Lyra muis en toetsenbord

Met de toenemende vraag naar kleinere, multi-connectiviteitsapparaten, lanceert Trust de Lyra. Beschikbaar in zowel toetsenbord- als deskset (muis en toetsenbord). De Lyra speelt in op de consumentenbehoefte door een compact, draadloos product aan te bieden met tal van extra functies.

Met de mogelijkheid om draadloos tot drie apparaten tegelijk te verbinden via een enkele USB-ontvanger of Bluetooth®, kunnen gebruikers gemakkelijk schakelen tussen hun desktop, laptop en tablet door middel van speciale knoppen. Er is ook rekening gehouden met de mogelijkheid om productief en overal te werken, met ondersteuning voor de besturingssystemen Windows, iOS, iPadOs, MacOS, Android en Chrome OS. Bovendien kan de ingebouwde oplaadbare batterij tot 6 maanden meegaan en biedt deze de mogelijkheid om op te laden tijdens het werken.

Verder heeft de Lyra, in lijn met Trust’s duurzaamheidsstrategie, een milieuvriendelijk ontwerp die tot 85% is gemaakt van gerecycled plastic en deze wordt geleverd in een 100% plasticvrije FSC-gecertificeerde verpakking, waardoor het past in de groeiende lijn van betaalbare groene Trust-producten. Met een compacte vorm en toetsen in een laag profiel, vergelijkbaar met een laptop, is de Lyra ideaal voor thuiswerken, op kantoor of onderweg. De deskset bevat ook een kleine en symmetrische muis die geschikt is voor zowel linkshandige als rechtshandige gebruikers en gemakkelijk in een laptoptas past.

Extra functies:

  • 3 niveaus in hoogte verstelbare rubberen voetjes voor het toetsenbord
  • 12 makkelijk toegankelijke multimediatoetsen
  • Aan/uit-schakelaar om batterijduur te verlengen
  • 10 meter draadloos bereik
  • Aanpasbare cursorsnelheid voor de muis (tussen 800-1600 DPI)

Momenteel is de Lyra verkrijgbaar in het zwart (andere kleurenversies zijn beschikbaar in Q3). Het Lyra draadloos toetsenbord nu te koop voor een consumentenadviesprijs van €34,99, en de Lyra draadloze toetsenbord-en muisset heeft de consumentenadviesprijs van €49,99.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password