Commandos 3 – HD Remaster bereidt zich voor om het slagveld te overvallen in september 2022

Commandos, val aan! Het is tijd om je eenheid klaar te maken voor het slagveld in Commandos 3 – HD Remaster, uitgegeven door Kalypso Media en ontwikkeld door Raylight Games. Sluip naar de slagvelden van het Europa van de Tweede Wereldoorlog in de geanticipeerde HD-remaster van het derde deel in de klassieke real-time tactiekserie. Commandos 3 – HD Remaster wordt day one uitgebracht met Xbox Game Pass en PC Game Pass en is in september 2022 verkrijgbaar op Xbox One, PlayStation 4, pc en Nintendo Switch.

Duik diep achter de vijandelijke linies terwijl spelers een beruchte special forces-eenheid leiden om de geallieerden opnieuw naar de overwinning te helpen. In deze vernieuwde HD Remaster van Commandos 3 nemen spelers het op tegen iconische WOII-campagnes en beleven ze de geschiedenis aan de hand van belangrijke frontlinies, allemaal met opnieuw bewerkte 3D-modellen en texturen, verbeterde besturing en een verfijnde gebruikersinterface. Spelers worden uitgedaagd om hun tactische knowhow op de proef te stellen als ze door de dodelijke loopgraven van Stalingrad vechten en de bestorming van Normandië op D-Day proberen te overleven.

Kalypso Media is ook verheugd om te bevestigen via onderschepte informatie dat een Commandos Double Pack inclusief Commandos 3 – HD Remaster en Commandos 2 – HD Remaster later dit jaar de schappen in de winkels zal bestormen. In dit spannende Commandos Double Pack kunnen spelers genieten van beide geremasterde edities van de genrebepalende serie. Trotseer de gevaarlijke slagvelden van het Europa van de Tweede Wereldoorlog en leid de commando’s door een reeks gedurfde missies om de geallieerden naar de overwinning te helpen.

Commandos 3 – HD Remaster wordt day one uitgebracht met Xbox Game Pass en PC Game Pass en is in september 2022 verkrijgbaar op Xbox One, PlayStation 4, PC en Nintendo Switch.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password