Commandos 2 & 3 – HD Remaster Retail Double Pack nu uit

Rekruten, sta klaar en bereid je voor op een naderende inzet! Uitgever Kalypso Media grijpt vandaag de schappen met het Commandos 2 & 3 HD Double Pack, ontwikkeld door Raylight Games en Yippee! Entertainment.
Het Commandos Double Pack ligt nu in de winkels en biedt spelers de kans om te genieten van beide HD Remasters van Commandos 2 en 3. Neem de geschiedenis in eigen hand en leid je elite-eenheid van geallieerde commando’s naar de slagvelden van de Tweede Wereldoorlog in Europa. Met de Green Beret, Sapper, Sniper, Diver, Spy en Thief die op je wachten, zullen je geheime acties van het grootste belang zijn terwijl je je diep achter de vijandelijke linies begeeft. Neem het op tegen meer dan 20 hachelijke missies in de twee cultklassiekers waar je tactiek op de proef wordt gesteld. Experimenteer met gedurfde strategieën, gebruik authentieke wapens en maak gebruik van interactieve omgevingen terwijl je kruipt, zwaait, zwemt en klimt naar de overwinning. Missie aanvaard?

Tijd om je rekruten te verzamelen voor het Commandos 2 & 3 HD Double Pack dat nu verkrijgbaar is in de winkels op Xbox One, PlayStation 4, pc en Nintendo Switch

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com