Coffeeshop management en kaartgevechten RPG Affogato komt naar PC in 2023

Onafhankelijke speluitgever Spiral Up Games de samenwerking aan met indie-ontwikkelaar Befun Studio voor de publicatie van hun debuuttitel, de coffeeshop management en card battler RPG Affogato, die gepland staat om te lanceren in 2023, een demo van het spel zal beschikbaar zijn op Steam vanaf 29 juli. In deze JRPG kruipt de speler in de huid van Affogato, een nieuwe tovenares die een café beheert in Arorua. Spelers springen in een anime-universum dat 3D-omgevingen combineert met 2D-personages en ontmoeten allerlei klanten, horen hun verhalen – en reizen in hun geest om hun innerlijke demonen te verslaan door over te schakelen op een omgekeerde tower defense-gameplaystijl. Ervaar zowel het alledaagse leven in de stad als de magische wereld van een mooie maagd met bovennatuurlijke krachten!
SPEL EIGENSCHAPPEN

  • Gloednieuw omgekeerd torenverdedigingssysteem met kaarten.
  • Reversed Tower Defense-gevechten wachten op spelers zodra ze in de geest van een boosaardige klant stappen. Het is een systeem dat verschillende kaartspelmechanismen combineert: kies de beste kaarten voor elke fase, evalueer hun kosten, de route die je moet nemen en hoe je de vaardigheids- en itemkaarten het beste kunt gebruiken in realtime.
  • Beklim de carrièreladder van professionele koffiebarista’s
  • Een goede kop koffie maken is de basis van een barista. Maar om een echt goede barista te zijn, moet je de woorden van een klant kunnen afwegen en kunnen beoordelen welk brouwsel perfect voor hem of haar is. Zorg voor een glimlach bij elk kopje dat je zet! Affogato bevat een realistische simulatie van het koffiezetten, waarbij je vertrouwd moet raken met de werking van verschillende apparaten om je brouwsel te maken. Verschillende smaken en melanges hebben gevolgen voor de dialoog in het verhaal.
  • Plan je dagelijkse leven als tovenares.
  • Deel je tijd verstandig in. Wil je je richten op de winst van je café? Of op je vriendschap met elke klant? Of misschien ben je meer geïnteresseerd in het maken van het sterkste deck dat je kunt? Of misschien wel alles! Elke actie kost tijd in Affogato. Zodra de klok 12 uur slaat, staat de volgende dag weer voor de deur, dus je moet elke dag met zorg plannen.
  • Bouw unieke vriendschappen op door klanten te helpen.
  • Leer allerlei soorten klanten kennen, hoor hun verhalen, stap in hun hoofd en los op wat hen dwarszit. Je kunt zelfs nauwere relaties aangaan met degenen tot wie je je aangetrokken voelt! Er zijn 6 NPC’s met wie je kunt communiceren, elk met maar liefst 10.000 woorden aan unieke verhaallijnen.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password