Coffee Talk Episode 2 sluit zich aan bij Game Pass Day One, 20 april; pre-orders beschikbaar

Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly, het vervolg op de door miljoenen gespeelde praatsim uit 2020 van ontwikkelaar Toge Productions en uitgever Chorus Worldwide, serveert op donderdag 20 april 2023 caffeinated comfort als day one Game Pass launch voor Xbox One, Xbox Series X|S en Windows PC.

Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly op Game Pass zal streaming via Xbox Cloud Gaming ondersteunen bij de lancering. Kenners van cappuccino’s en gesprekken kunnen het spel vanaf vandaag voorinstalleren op Xbox-systemen en Windows-pc’s. Hibiscus & Butterfly voegt zich bij het originele Coffee Talk op Game Pass voor Xbox en PC.

Pre-orders met 10% lanceringskorting zijn nu live op de Nintendo eShop voor Nintendo Switch, voor PlayStation Plus-leden voor PS4 en PS5, en ook op de Xbox Marketplace voor degenen die de game willen aanschaffen. Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly komt ook uit op Steam voor Windows en Mac.

Open de deuren van de coffeeshop – en de harten van de klanten – in een hedendaags, fantastisch Seattle waar gedenkwaardige mensen, eigenzinnige orcs, zakelijke succubi en andere mythologische bewoners naast elkaar bestaan. Pas elk gewenst drankje aan met een mix van ingrediënten zoals thee, gember, chocolade, munt en meer om een opvallende latte te maken die ze niet snel zullen vergeten. Word de barista waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt om mee te praten, en geef ze een luisterend oor.

Verander vreemden in vrienden en kom bekende gezichten tegen terwijl je luistert naar mensen die hun echte problemen aan de kaak stellen. Verbeter het humeur van klanten door ze warme drankjes te serveren, compleet met gepersonaliseerde latte-art ontworpen met een in-game vloeistofsimulatie. Ontspan in een rustgevende omgeving en zorg voor emotionele warmte op de tonen van lo-fi chillhop beats. Verken verschillende verhaallijnen, brouw recepten met verschillende combinaties van ingrediënten en help de zielen van stadsbewoners die een gesprek nodig hebben te genezen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password