Codemasters lanceert, door Ian Livingstone samengestelde, Original F122 Game Soundtrack

Naast de onlangs op Spotify en Apple Music uitgebrachte EDM-soundtrack lanceert Codemasters vandaag de officiële EA SPORTS F1 22 Original Game Soundtrack die is samengesteld door Ian Livingstone. De soundtrack, die ook de F1 2021-score bevat, is nu beschikbaar als stream op Spotify, Deezer en Apple Music.
Ian Livingstone heeft een lange geschiedenis met Codemasters en de F1 -soundtrack. Hij heeft de soundtrack van 6 voorgaande F1 -titels samengesteld. De F1 22-soundtrack is uitgevoerd door het Sofia Session Orchestra, is opgenomen door FourForMusic en is gedirigeerd door George Strezov.

Ian Livingstone zegt, “Ik ben gedreven om de elegantie en de schoonheid van deze glanzende nieuwe machines te vangen door ze een geluid van een zwepend orkest te geven, maar ook het contrast tussen de kalmte voor de storm versus de spanning en sensatie van de laatste ronde te weerspiegelen. Tegelijkertijd wilde ik de vele F1-spelers belonen door fragmenten terug te laten komen uit voorgaande themaliederen uit F1 2010, 2011, 2012 en 2021.”

Additionele informatie over de Soundtrack:
Additionele Muziek – Ethan Livingstone
Uitgevoerd door George Strezov
Orkest – Sofia Session Orchestra, opgenomen door FourForMusic
Orkestraties – Michael Doherty
Percussie – M.B. Gordy
Vocalen – Julie Seechuk
Piano – Ian Livingstone
Orkest-Mixing – Simon Barford
Mastering – John Elleson-Hartley / Musiklab
Video-edit door Key Productions

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password