Code Vein uitgesteld naar 2019

Bandai Namco kondigt aan dat de release van Code Vein wordt opgeschoven naar 2019 in tegenstelling tot de eerder aangekondigde datum van 28 september 2018.

Code Vein heeft tijdens de promotiecampagne voorafgaand aan de release continu positieve reacties ontvangen van media en consumenten. Met deze kennis heeft Bandai Namco. besloten extra tijd te nemen om Code Vein verder te ontwikkelen, waardoor het uiteindelijke product voldoet aan de verwachtingen van de media en fans.

“Onze fans hebben ons tot nu toe een grote hoeveelheid aan positieve, hands-on feedback gegeven bij eerdere versies van Code Vein”, aldus Hervé Hoerdt, Vice President Marketing & Digital van Bandai Namco. “In een poging om de hoge verwachtingen van de fans te overtreffen, hebben wij de beslissing genomen Code Vein uit te stellen om de game nog beter te maken. Het is uiteraard een moeilijke beslissing, maar we hopen dat onze fans, wanneer ze de uiteindelijke versie spelen, het eens zijn dat het de juiste beslissing is.”

“Om deze reden tonen we Code Vein niet op Gamescom dit jaar, maar we onthullen snel nieuwe hands-on mogelijkheden!”

Waag jezelf in het post-apocalyptische land van Code Vein en ontdek de geheimen. Spelers kunnen hun eigen unieke personage maken en speelervaring aanpassen door zich uit te rusten met vele wapens, items, vaardigheden en giften die het beste passen bij hun favoriete vechtstijl of om een competitief voordeel te verkrijgen tegen onmogelijke vijanden. Verschillende A.I.-gestuurde partners met eigen gespecialiseerde attributen en persoonlijkheden zijn aanwezig om de verweven wereld met je te verkennen.

Code Vein zal verkrijgbaar zijn voor Xbox One, PlayStation 4, en PC in 2019.

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games mis lopen, of juist uitblinken. Oprichter van Gamebrain.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password