Civilization VI – New Frontier Pass: Portugal Pack lanceert op 25 maart

Vandaag hebben we aangekondigd dat het vijfde en laatste DLC-pakket in de Civilization VI – New Frontier Pass, genaamd Portugal Pack, op donderdag 25 maart wordt gelanceerd. Het Portugal Pack is beschikbaar voor iedereen die de Civilization VI – New Frontier Pass bezit of kan afzonderlijk worden aangeschaft voor €4,99. Bekijk hier de developer update video hieronder.
Het Portugal Pack bevat een nieuwe leider en civilization, de nieuwe optionele gamemodus Zombie Defense, de Torre de Belém en de Etemenanki als twee nieuwe World Wonders en een nieuwe Wetlands map script.

In Zombie Defense komen de doden weer tot leven en vormen een steeds grotere bedreiging voor de civilizations. Iedere unit die tijdens een gevecht wordt gedood krijgt de kans om van het slagveld te herrijzen als roofzuchtige Zombie die de dichtstbijzijnde non-Zombie zal achtervolgen en aanvallen. De non-Zombie-units die dit niet overleven en succesvol worden vermoord zullen zelf ook als Zombie terugkeren. Nieuwe valstrik- en barricade-verbeteringen brengen schade aan vijandige units die erdoorheen of erlangs komen. Deze kunnen worden gebouwd wd op grond die je bezit of op neutral territory. Daarnaast kunnen spelers twee city projects bouwen die ze in staat stelt om tijdelijk Zombies te beheersen die zich binnen hun stadsgrenzen bevinden. Hiermee kunnen de Zombies worden aangestuurd om vijandige units aan te vallen of om ze de stad te doen verlaten. Een andere optie is de “Zombie Defense” spionage operatie waarmee je kunt proberen Zombies te laten spawnen op bewerkte tegels in de stad van een andere speler.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password