Chromatische muzikale metroidvania 9 Years of Shadows schittert vandaag op Steam

9 Years of Shadows, de schitterende pixel art Metroidvania van ontwikkelaar Halberd Studios en uitgever Freedom Games, herstelt vandaag stralende regenbogen op pc’s via Steam en Epic Games Store. De Nintendo Switch-editie krijgt zijn tijd om te schitteren in Q3 2023.

Duisternis en wanhoop bedekken de hele wereld en ontdoen alle levende wezens van hoop. Europa, een jonge krijger gekleed in een elementair harnas, bundelt haar krachten met een spookachtige teddybeer genaamd Apino om deze vervloekte zwart-witte wolk die boven het rijk hangt te verbannen. Alleen samen kunnen ze de bron van de plaag in Kasteel Talos opsporen en de terugkeer van stralende kleuren inluiden.

Bestrijd eindbazen en vijanden in overeenstemming met hun ritmische patronen en gebruik hun elementaire zwakheden door te wisselen tussen Helios, Gaia en Poseidon pantsers. Doorkruis de kaart en ontdek talloze verborgen gebieden en geheimen. Geniet van een pixel art-stijl geïnspireerd op genreklassiekers en een soundtrack die speciaal is afgestemd op een ontspannende 432hz door componisten Michiru Yamane (Castlevania-serie) en Norihiko Hibino (Metal Gear Solid-serie).
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com