Chivalry 2 wordt wereldwijd gelanceerd op 8 juni

Ontwikkelaar Torn Banner Studios, uitgever Tripwire Presents, en retail co-publishing partner Deep Silver maken met plezier bekend dat Chivalry 2 wordt gelanceerd op 8 juni 2021, met cross-play-support voor pc (via Epic Games Store), de PlayStation®4 en PlayStation®5-computerentertainmentsystemen, de Xbox One-familie van apparaten en de Xbox Series X/S-consolesystemen. Pc-spelers die niet kunnen wachten tot ze de middeleeuwse slagvelden mogen betreden worden aangemoedigd om Chivalry 2 te pre-orderen voor gegarandeerde toegang tot het Chivalry 2 cross-play closed-beta-evenement dat op 26 maart begint.

Chivalry 2 is ook beschikbaar voor digitale pre-orders. Digitale pre-orders voor alle beschikbare edities worden beloond met pre-order-bonussen. Spelers die de digitale pc-versie van Chivalry 2 pre-orderen krijgen toegang tot de komende closed beta.

“Ons ontwikkelteam heeft alles op alles gezet om de best denkbare middeleeuwse vechtgame te maken,” aldus Steve Piggott, oprichter van Torn Banner. “Chivalry 2 wordt alles waar fans van de eerste titel van droomden en nog veel meer – van een vanaf de grond opnieuw opgebouwd vechtsysteem tot enorme upgrades in schaal en visuals.”

“We blijven onder de indruk van het vakmanschap en de creativiteit van onze partners bij Torn Banner Studios,” zegt John Gibson, CEO en mede-eigenaar van uitgever Tripwire Interactive. “Ze hebben iets heel speciaals gemaakt met Chivalry 2, en daarmee de basis gelegd voor een game die spelers jarenlang laat deelnemen aan epische middeleeuwse veldslagen op alle vijf grote gamingplatformen.”

Het Chivalry 2 cross-play closed beta-evenement begint op 16 maart en loopt tot 29 maart op pc (via Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, en Xbox Series X/S-systemen. De closed beta biedt spelers de kans om het ultieme middeleeuwse slagveld te ervaren voordat de game op 8 juni wereldwijd wordt gelanceerd.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password