Chicken Police uit op Next Generation consoles!

Vanaf vandaag kunnen gebruikers van de next-gen consoles PlayStation 5 en Xbox Series X|S kennismaken met de gloednieuwe native next-gen versies van de op gevogelte gerichte film-noir adventure game Chicken Police – Paint it RED!

En het wordt niet zomaar een port van de PlayStation 4- en Xbox One-versies, maar we hebben gebruik gemaakt van alle handige snufjes die de next-gen consoles te bieden hebben – vooral de PlayStation 5.

Recht in het gevoel!

Op de PlayStation 5 noemen we het de “Chicken Police PS5 Haptics Integration Experience”! Ons doel was om uitgebreide ondersteuning van de DualSense Controller te hebben, zodat spelers van de PS5 versie de gameplay op een compleet nieuwe manier ervaren. We hebben meer dan 30 unieke effecten voor de DualSense Controller, waaronder het gebruik van adaptieve triggers en precieze trillingen, aan de game toegevoegd en elke cutscene in de game komt met unieke haptische feedback.

Bekijk de trailer hieronder om te zien hoe geweldig de game eruitziet EN aanvoelt op de PlayStation 5.

And yes, if you already own the PS4 or Xbox One version of the game, you can download the upgraded version to your next-gen console for free!

“Chicken Police – Paint it RED!” is verkrijgbaar op Sony PlayStation 5 en Xbox Series X|S voor EUR 19,99
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password