Chernobylite toont wat survival horror gameplay

The Farm 51, de ontwikkelaar die we al kennen van Get Even, heeft aangekondigd dat het in de loop van de komende weken een Kickstarter campagne lanceert voor Chernobylite, hun sci-fi survival horror game die vorig jaar al werd aangekondigd en die vorige maand verder uit de doeken gedaan werd. Ook is een nieuwe trailer verschenen waarin we weer van flarden gameplay te zien krijgen.

Chernobylite speelt zich af in de afgesloten zone van Tsjernobyl. Het is een sci-fi survival horror game waarin spelers de kans krijgen om vrij op verkenning te gaan in de verontrustende spelwereld. Overleven is natuurlijk de boodschap, terwijl je op zoek gaat naar je verdwenen geliefde en de geheimen van Tsjernobyl tracht bloot te leggen. De game wil in het hoofd van de speler kruipen met een niet-lineaire verhaallijn, maar zou ook uitdagende combat en crafting bieden.

Dennis
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password