Chernobylite straalt vandaag op PlayStation 5, Xbox Series X|S

Chernobylite, de survival horror RPG die zich afspeelt in de Chernobyl Exclusion Zone (CEZ) van ontwikkelaar The Farm 51 en uitgever All in! Games maken zich op voor de lancering vandaag op PlayStation 5 (digitaal + fysiek) en Xbox Series X|S (digitaal). Scavengers die voorraden verzamelen op PlayStation 4, Xbox One en PC kunnen upgraden naar de next-gen versie van Chernobylite via een gratis update. Daarnaast is Chernobylite met 25% korting verkrijgbaar op PC via Steam en GOG.com.

Verken deze één-op-één recreatie van de CEZ op basis van 3D-terrein scans met prachtige next-gen grafische upgrade opties zoals dynamische 4K-resolutie (30 FPS cap) en een soepele 60 FPS (1080p-resolutie). Voel hoe het uitgestraalde grind onder elke stap verschuift dankzij DualSense Controller-ondersteuning, naast extra Activity Card-functies om je te helpen bekende en nieuwe buitenaardse gevaren te overwinnen.

De Season One Update lanceert vandaag ook als de derde gratis content update voor Chernobylite op PC via Steam en Epic Game Store (GOG volgt binnenkort), die deze zomer ook naar consoles komt. Season One introduceert een nieuwe gratis missie getiteld “Memories of You” vol originele collectables om te ontdekken, de gratis Silent Assassin kruisboog, evenals betaalde de Blue Flames cosmetische item pack inclusief clown maskers, vlammen basis uitrusting effecten, onder anderen. Er zijn nog drie contentuitbreidingen gepland voor de rest van 2022, met de volgende in de rij voor release getiteld Season Two, met een verhaaluitbreiding, een nieuwe kaart om te verkennen en side quests, gratis in Q2 2022 voor PC first
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password