CCP Games kondigt de 20e verjaardag van EVE Online aan met de nieuwe uitbreiding ‘Viridian’, die in juni 2023 van start gaat.

Ter ere van haar historische 20e verjaardag op zaterdag 6 mei onthult CCP Games vandaag EVE Online: Viridian, de volgende grote content-uitbreiding voor spacefaring MMO EVE Online. Viridian, de eerste van twee grote uitbreidingen in 2023, zal spelers voorzien van nieuwe tools, personalisatiemogelijkheden en sociaal gedreven content om de glorie van hun corporatie te manifesteren. De uitbreiding lanceert gratis voor alle spelers in juni 2023.

EVE Online: Viridian geeft spelerscorporaties meer mogelijkheden dan ooit tevoren. Van het versterken en vergroten van hun aantal tot nieuwe personalisatieopties en een uitgebreide toolset, corporatieleiders zullen in staat zijn om betekenisvolle content te creëren, nieuwe rekruten te beheren en efficiënt te trainen, en hun corporatie naar collectieve glorie te leiden.

Vooruitlopend op de uitbreiding kunnen Capsuleers in mei genieten van een overvloed aan activiteiten in en buiten het spel, waaronder de viering van Capsuleer Day, een duizelingwekkend kosmisch vuurwerk in Jita 4-4 en een gedenkwaardige kans om te worden ingeschreven op het vernieuwde en uitgebreide Worlds Within A World-monument. CCP Games deelde ook het voltooide Fabric of New Eden mozaïek, een feestelijk digitaal kunstwerk met meer dan 80.000 EVE-spelers.

Voor het eerst in 10 jaar kunnen spelers de naam van hun EVE-personage laten graveren op het Worlds Within A World-monument in Reykjavík, IJsland, en zo hun stempel drukken op de legendarische geschiedenis van EVE Online. Om naast de legendes van New Eden te kunnen staan, moeten spelers op 6 mei 2023 een actief Omega-account hebben.

Tijdens de verjaardagsmaand mei kunnen spelers de feestelijke CCP TV-stream van EVE Online op Twitch op zaterdag 6 mei (17:00-19:00 UTC) bijwonen, met interviews met ontwikkelaars, prijzen en een live in-game (Jita 4-4) vuurwerk van kosmische proporties.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com