Cat Quest Pirates of the Purribean Vertrekt in 2024

Ontwikkelaar The Gentlebros en uitgever Kepler Interactive hebben vandaag de terugkeer van een episch katachtig avontuur aangekondigd in Cat Quest: Pirates of the Purribean, het nieuwste deel in de miljoenenserie die in 2024 naar de PS5, PS4, Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One en PC (via STEAM) komt.

In Cat Quest: Pirates of the Purribean kruip je in de huid van een zuipende purrivateer terwijl je door een open wereld met 2,5D piratenthema vaart. In een archipel vol vervelende Pi-ratten op zoek naar de Northern Star – een lang verloren gegane mythische schat – neem je je eigen schip om de gevaarlijke zeeën te doorkruisen en naadloos tussen de golven en de kust te zoeven. Als solo-avonturier, of samen met een vriend in lokale coöp, is de Purribean gevuld met gevarieerde kerkers en beestachtige biomen die je vrij kunt verkennen.
Van het afvuren van kanonskogels tot het afschieten van elementaire granaten, je eigen piratenschip rust je uit met de beste piratengereedschappen om zelfs de meest woeste vijanden te verslaan. Aan land moet je het nieuwe, verfijnde gevechtssysteem van het spel onder de knie krijgen om de Pi-rattenhordes te verslaan die zich in elke hoek van de archipel ophouden. Met een groot aantal nieuwe wapens en spreuken die je kunt gebruiken, kun je dankzij het nieuwe mechanisme voor het verwisselen van wapens razendsnel van wapens wisselen en geweldige aanvalscombo’s maken.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com