Cat Cafe Manager serveert vandaag Cat-puccinos op Nintendo Switch, PC

Cat Cafe Manager, de charmante restaurantmanagement- en katachtige-adoptiesimulator van ontwikkelaar Roost Games en uitgever Freedom Games, serveert vandaag overheerlijke kommen vol grootsheid voor Nintendo Switch en pc via Steam en Epic Game Store.

Betreed de gezellige gemeenschap van Caterwaul Village, waar een warm welkom en schattige poesjes hand in hand gaan. Het familiebedrijf, Granny’s café, lonkt voor een grootse heropening en de nieuwste inwoner van Caterwaul is de persoon voor de job. Maak verrukkelijke gerechten, leer de lokale bevolking kennen en help de pluizige bewoners bij het vinden van hun permanente thuis, terwijl je een magisch mysterie ontraadselt.
Verhoog de aantrekkingskracht van het café door meer Caterwaul’s viervoetige bewoners te verwelkomen en hun eigenaardigheden te leren kennen. Sluit vriendschap met kleurrijke personages als Carla-Lala, een behulpzame heks die begrijpt hoe zwaar het is om in de voetsporen van je familie te treden, om meer te leren over de cultuur van het dorp en cadeautjes van vrienden te verdienen. Blaas nieuw leven in Oma’s café met een nieuw interieur en neem nieuw personeel aan dat voor zowel pluizige als menselijke klanten wil zorgen.

Kies uit een amalgaam van decor- en menukeuzes om nieuwkomers van allerlei pluimage aan te trekken, zoals vissers en heksen, om de winst te verhogen en uit te geven aan de uitbreiding van het café. Bouw extra kamers met speciale thema’s van elk gewenst ontwerp, van het behang tot de lampen op de bijzettafels. Stel een menu samen met ieders favoriete snacks en regelmatige koffiebestellingen om van dit café een directe lijn naar een ontspanningsstation te maken.

“Verbinding maken met een gelukkige kat is een ervaring die je gewoon bijblijft,” zegt Rick Sorgdrager, Lead Game Designer en Schrijver, Roost Games. “Cat Cafe Manager stelt kattenliefhebbers in staat om deze magische ontmoetingen dagelijks voor anderen te creëren!”

Cat Cafe Manager is zowel verkrijgbaar op Nintendo Switch als Windows PC via Steam met Engelse, Spaanse, Duitse, Franse, Italiaanse, Koreaanse, Japanse en Chinese taalondersteuning.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password