Cartoon Network gaat samenwerking aan met Sundaytoz voor de wereldwijde lancering van de We Bare Bears game

Cartoon Network is een samenwerking aangegaan met de Koreaanse game-ontwikkelaar SundayToz voor een mobiel puzzelspel rond de populaire animatieserie We Bare Bears. De wereldwijde lancering staat gepland voor begin 2018.
De gratis match 3-stijl en stadsbouwer-game bevat verhalen en video’s uit de serie, maar ook uitdagingsfuncties zoals het klassement waarin vrienden het tegen elkaar kunnen opnemen.
Het is spannend om samen te werken met SundayToz voor een nieuwe wereldwijde mobiele game voor We Bare Bears“, zegt Chris Waldron, Vice President of Cartoon Network Digital Products and Games. “Ze voelen de leuke, luchtige toon van de serie goed aan; en we weten dat ze een game zullen leveren die onze fans niet willen neerleggen.

Phil Nelson, Turner’s Managing Director for North Asia and Southeast Asia Pacific, vult aan: “We zijn erg blij dat we kunnen samenwerken met een ontwikkelaar van wereldklasse, zoals SundayToz. Het ontwikkelen van dit product hier in Azië voor een internationale markt is een goed voorbeeld van wereldwijde samenwerking.

SundayToz staat bekend om zijn andere puzzelspellen, met name de ‘Anipang’-serie die in 2013 werd gelanceerd. Vanaf januari 2017 zijn de producten van het bedrijf meer dan 82 miljoen keer gedownload.

Co-Founder and CEO Kevin Jungwoong Lee zegt: “SundayToz streeft naar het creëren van een nieuwe spelcultuur door de ontwikkeling van games als deze. Deze langverwachte release combineert de samenwerkingsinspanningen van SundayToz en Cartoon Network en samen zullen we een uitzonderlijk product lanceren.
Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password