Captain Toad en Starlink krijgen downloadbare content

Nintendo heeft tijdens de Direct-uitzending downloadbare content voor zowel Captain Toad: Treasure Tracker als Starlink: Battle for Atlas aangekondigd.

De eerste dlc voor de Switch-versie van Captain Toad betreft een co-op modus voor de gehele game. Deze dlc is nu meteen verkrijgbaar. De tweede uitbreiding is betaald, al is een prijs nog niet bekend, en bevat achttien nieuwe uitdagingen en vijf nieuwe levels. Deze uitbreiding komt op 14 maart uit. Mensen die de tweede uitbreiding alvast bestellen, krijgen vandaag al toegang tot een nieuw level.

De downloadbare content voor Starlink bevat meer Star Fox-personages en missies rondom de Star Wolf-crew. Falco Lombardi, Slippy Toad en Peppy Hare worden speelbaar en nemen het op in nieuwe missies tegen Star Wolf. Deze dlc komt uit via een update in april.

Dennis
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password