Burrows, bonussen en prestaties – City-Builder Survival Game, Goblins of Elderstone gaat naar Beta op weg naar de lancering

Outerdawn kondigde aan dat Goblins of Elderstone nu in bèta is, een belangrijke mijlpaal op weg naar lancering voor de Early Access stad-gebouw tribal simulator. Deze stap naar beta komt met een reeks updates, Story Path Bonuses, Beautification Buildings en Burrows.

Met Burrows krijg je een hele nieuwe dimensie bij het bouwen van je stad. Je kunt je goblins efficiënter laten bewegen en het verzamelen van grondstoffen voor je stam optimaliseren. Met dit nieuwe speciale gebouw, kunnen je goblins tunnels maken onder je stad en stukken land om veilig grondstoffen te oogsten of te verzamelen ver weg van het dorp. Bouw gewoon een Burrow aan de ene kant van de kaart en bouw een andere aan de andere kant en je goblins zullen in een mum van tijd grote afstanden afleggen.
Deze feature-complete beta biedt spelers ook meer controle over de esthetiek van hun goblin dorp met de toevoeging van Beautification Buildings. Dit zijn kleine bouwwerken en decoraties waarmee spelers het uiterlijk van hun stad visueel kunnen aanpassen. Net als standaard gebouwen, moet je gewoon de benodigde grondstoffen verzamelen en dan je kobolden aan het werk zetten om ze te bouwen. Er is ook een nieuw mistsysteem toegevoegd dat bepaalde tijden van de dag in verschillende seizoenen visueel interessanter maakt.

Goblins of Elderstone is een unieke kijk op het genre van stedenbouw met een kobold-gestimuleerde overlevingsaanpak waarin het voeden van de stamdynamiek centraal staat. De nadruk ligt niet alleen op gebouwen en handel in je stad, maar ook op het creëren van de cultuur van de inwoners en ervoor zorgen dat ze gelukkig zijn. Behandel je kobolden goed en ze zullen (meestal) naar je luisteren. Faal om aan hun behoeften te voldoen en verwacht dat ze gaan rellen, stelen en elkaar vermoorden.

Naast het verzamelen van grondstoffen en het maken van bouwwerken, moet je een laag van diplomatie aanwenden als je relaties met naburige stammen, onverschrokken ontdekkingsreizigers, bandieten, helden en zelfs goden navigeert. Je verstand en vaardigheid in onderhandelingen over ruilhandel en omkoping, evenals het af en toe plunderen, zullen je helpen om Elderstone van een klein dorp te veranderen in een rijk om rekening mee te houden.
Help ons op de Goblins of Elderstone Steam pagina: https://store.steampowered.com/app/693580/Goblins_of_Elderstone/
Word lid van ons kanaal: https://discord.gg/ddheRnG
Like Lost Goblin op Twitter: https://twitter.com/lostgoblin
Like Goblins of Elderstone op Twitter: https://twitter.com/goblinelder
Bezoek de Goblins of Elderstone website: https://www.outerdawn.com/games/goblins

Over Outerdawn
Outerdawn werd opgericht in 2014 in Auckland, Nieuw-Zeeland, als een creatief en divers centrum van game-ontwikkeling dat prat gaat op creativiteit, plezier en vrijheid van ideeën. Het Outerdawn-team zit vol gepassioneerde mensen die hard werken en tegelijkertijd plezier hebben. Hun diversiteit draagt bij aan de unieke bedrijfscultuur die gedijt op samenwerking, creativiteit en vrijheid van ideeën.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password