Burnout Paradise Remastered nu wereldwijd verkrijgbaar

Het is tijd om opnieuw de straten onveilig te maken en anarchie op 4 wielen te verspreiden met Burnout Paradise Remastered, dat vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar is. Spelers worden teruggevoerd naar de wereld van Paradise City om de show te stelen op de ultieme racebaan, bestaande uit drukke straten en wilde bergwegen. Deze remaster bevat DLC van de Year of Paradise, inclusief de Big Surf Island-update, op gedetailleerde wijze tot leven gebracht en klaar voor de sloop in 4K op de PlayStation 4 PRO en Xbox One X.

Spelers kunnen hun auto-theorieboek weggooien en in de hele stad alle records breken op gebied van snelheid en vernietiging. Houd alle bezittingen bij die je hebt en sloop meer dan je vrienden. Laat je wagen springen, draaien en scheuren door de stad, baan je beukend een weg door het verkeer en laat in je kielzog een peperduur spoor van wrakken achter.

Burnout Paradise Remastered is digitaal en in de winkel verkrijgbaar voor €39,99 op de PlayStation 4 en Xbox One. Het spel wordt later dit jaar ook uitgebracht op Origin voor PC.

 

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief als shopmanager bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password