Bullet Hell NeverAwake achtervolgt Xbox Series X|S, komt 2e kwartaal 2023.

NeverAwake, de twin-stick shoot’em up die zich afspeelt in de wereld van de gruwelijke dromen van een jong meisje van ontwikkelaar Neotro Inc en uitgever Phoenixx, zet de nachtmerrie voort op Xbox consoles in Q2 2023.
Betreed het onderbewuste rijk van het ongelukkige schoolmeisje Rem, wiens diepste angsten haar werkelijkheid worden. Niet in staat om te ontwaken uit haar sluimer, neem het op tegen de manifestaties van haar jeugdfobieën. Vecht tegen monsterlijke tandartsen, griezelige groenten, kwaadaardige chihuahua’s en andere puberale problemen in een eindeloze nachtmerrie.

Schiet en zweef door de griezelige machinaties van haar geest in een vloeiende SHMUP met twee sticks. Bestrijd Rem’s hallucinaties met een surrealistisch wapenarsenaal. Rust wapens en upgrades uit om epische aanvalspatronen te creëren, en schiet slechte dromen de kop in terwijl je je door vijandelijk vuur heen worstelt, waaronder tientallen angstaanjagende eindbazen.

Navigeer door meer dan 80 levels in een grillige handgetekende kogelhel en ontrafel een diep emotioneel verhaal met meerdere eindes. De release van NeverAwake op Xbox bevat de nieuwste 1.1 content update met de geheime HIMITSU CHALLENGE na het uitspelen van wereld 8, plus zes nieuwe realiteitsveranderende accessoires naast gameplay-optimalisaties en balansaanpassingen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com