Bukken! Ontwijk! Weven! Vecht! – World Championship Boxing Manager 2 lanceert vandaag op Console

We hebben een nieuwe wereldkampioen! Retro games uitgever Ziggurat Interactive en ontwikkelaar MegaCat Studios’ (WrestleQuest, Coffee Crisis) boks sim World Championship Boxing Manager 2 is hier! Vandaag worden spelers uitgedaagd om hun vaardigheden te tonen in een één-tweetje van business tycoon en sport simulatie gameplay, nu op console. Bouw een bokserfgoed op met de beste trainers, rekruteer een roster van professionele boksers en leid je atleten naar de top!
Spelers nemen veelbelovende amateur-vechters in dienst en trainen hen vanaf de basis op hun weg naar het wereldkampioenschap. Ze beheren hun trainingsschema’s – inclusief conditietraining – om de beste balans voor hun team te creëren. Om ze op het pad naar glorie te houden, moeten ze ook het beste personeel aannemen, supporters op alle niveaus werven en hun vechters promoten. World Championship Boxing Manager 2 wordt tot leven gebracht met handgetekende 32-bit beelden en bevat voormalige profboksers Rocky Marciano, Sugar Ray Robinson en Sue “Tiger Lily” Fox als vrij te spelen boksers in het spel, samen met een lijst fantastische fictieve vechters, coaches en trainingsstaf. Een goed geleid team stijgt naar de top, maar één misstap leidt tot een TKO!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com