Bubble Ghost Remake onthult nieuwe KeyArt van bekende illustrator Ken Niimura

Vanwege de groeiende verwachtingen voor de aankomende Bubble Ghost Remake Demo, zijn uitgever SelectaPlay en ontwikkelaar VIDIBOND Games verheugd om te onthullen dat de bekende illustrator Ken Niimura, geprezen om zijn unieke artistieke stijl, zijn krachten heeft gebundeld met het art team van het spel om het nieuwe prachtige artwork voor het spel te maken.

De samenwerking met Ken Niimura voegt een vleugje artistieke glans toe aan Bubble Ghost Remake, maar de schijnwerpers blijven vooral gericht op het spel zelf. Deze verrukkelijke titel belooft de geliefde klassieker nieuw leven in te blazen en biedt spelers een meeslepende en visueel boeiende ervaring. Terwijl de demo voor Nintendo Switch en pc via Steam nadert, kunnen gamers zich verheugen op een nostalgische, maar verfrissend moderne reis door het spookhuis, begeleid door het schattige spookje en zijn zeepbel.

Het is belangrijk om op te merken dat Ken Niimura’s indrukwekkende oeuvre, waaronder samenwerkingen met wereldgiganten als Amazon, Google en Marvel Comics, een bewijs is van zijn artistieke bekwaamheid. Maar in de context van Bubble Ghost Remake staan de charme en de boeiende gameplay van het spel centraal. Blijf kijken voor meer updates, want Bubble Ghost Remake bereidt zich voor om spelers te betoveren met zijn unieke mix van kunst en gaming.
Bubble Ghost Remake komt in 2024 uit voor pc via Steam en Nintendo Switch.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password