Bright Memory: Infinite Opens Black Hole 21 juli op Xbox Series X|S, PlayStation 5, Nintendo Switch

Bright Memory: Infinite, de visueel verbluffende first-person shooter van indie-ontwikkelaar FYQD Studio en gepubliceerd door PLAYISM, maakt zijn wapens gereed en scherpt zijn messen voor een donderdag 21 juli release op PlayStation 5, Xbox Series X|S, en Nintendo Switch.

Speciaal agent Shelia bevindt zich in het oog van de tornado als ze een abnormaal weerfenomeen in de lucht onderzoekt tijdens de Lunar New Year vieringen. Al snel moet ze de weg van het zwaard en de kogel leren kennen als ze het opneemt tegen een militaire samenzwering en demonen uit de Chinese mythologie die zijn opgeroepen vanuit een zwart gat.

Gebruik je wapens om combo’s te maken en gebruik Shelia’s psychische vaardigheden om massa’s vijandige futuristische en fantasievijanden uit te schakelen. Bouw aan haar vaardigheden en speel snelheids-, kracht- en andere upgrades vrij om steeds gevaarlijkere vijanden te verslaan en deze apocalyptische gebeurtenis en de kwaadaardige figuur erachter tot op de bodem uit te zoeken.

De Xbox Series X|S- en PlayStation 5-versies pronken met de kracht van de nieuwste gaminghardware, met ondersteuning voor 4K-resolutie met raytracing en draaien allemaal op een vergrendelde 60 frames per seconde. Wie een beeldscherm heeft dat dit aankan, kan de 120 FPS-modus inschakelen, voor maximale vloeiendheid met minimale invoerlatentie, en de exclusieve DualSense-ondersteuning voor adaptieve triggers van PlayStation.

Ondertussen kunnen Nintendo Switch-spelers genieten van een native port die ook onderweg kan worden gespeeld, met ondersteuning voor gyroscopisch richten en multi-sampling van TAA anti-aliasing. Pre-orders beginnen vandaag in de Nintendo eShop. Eerdere kopers van Bright Memory op Xbox Series X|S krijgen 20% korting op Bright Memory: Infinite. Alle consoleversies bevatten dezelfde content, met alle betaalde cosmetische DLC van de pc-versie die beschikbaar is bij aankoop van het spel.

Bright Memory: Infinite lanceert op donderdag 21 juli 2022 voor de Xbox Series X|S, PlayStation 5 en Nintendo Switch. De game ondersteunt Engels, Vereenvoudigd Chinees en Japanse spraak en tekst, en Traditioneel Chinees, Latijns-Amerikaans Spaans, Duits, Frans, Russisch, Braziliaans Portugees, Italiaans en Koreaans tekst.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password