Breid jouw Dragon Ball Xenoverse 2-ervaring uit met de DB Super Pack 2 – Trailer

 Bandai Namco heeft Dragon Ball Xenoverse 2’s tweede DLC-pakket: DB Super Pack 2 gelanceerd. Dit nieuwe DLC-pakket, dat de content van de Dragon Ball Super-anime in de kijker zet, is nu zowel apart verkrijgbaar als beschikbaar via de Season Pass.

De geschiedenis werd gewijzigd en de God of Destruction, Champa, nadert Conton City! Met dit tweede betalende DLC-pakket, zullen spelers een gloednieuw scenario ervaren en geconfronteerd worden met de Universe 6-strijders. Voor deze gelegenheid zullen twee bijkomende personages toetreden tot de strijd: Champa en Vados. Daarbovenop kunnen spelers ook genieten van een nieuw stadium, nieuwe aanvallen, nieuwe kostuums, nieuwe voertuigen en nog veel meer nieuwe inhoud.

Samen met DLC-pakket 2 is nu ook een grote update gratis beschikbaar, inclusief nieuwe kledij (zowel Zangya & Bido als Android 15’s Clothes en Metal Cooler’s Suit), nieuwe Expert Missies (Broly & Janemba), nieuwe aanvallen, nieuwe regels voor het Tenkaichi Tournament en het Tenkaichi Tournament Jersey.

Blijf op de hoogte, Future Trunks’ saga en meer komen er binnenkort aan met een nieuwe DLC en updates!Dragon Ball Xenoverse 2 is beschikbaar sinds 28 oktober 2016 voor PlayStation 4, Xbox One en pc via STEAM.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password