Brawlhalla verwelkomt Snake Eyes en Storm Shadow van G.I. Joe op 23 februari

Weten is het halve werk! Vanaf 23 februari zijn Snake Eyes en Storm Shadow van G.I. Joe verkrijgbaar in Brawlhalla als Epic Crossovers. Naast deze toevoeging van de Cobra Ninja’s komt er een nieuw in-game event met onder andere een nieuwe map voor de gamemodus Showdown, genaamd Arashikage Dojo. Deze map komt ook in Brawl van de Week. De Arashikage Showdown is een gevecht waar vier spelers het tegen elkaar opnemen en geconfronteerd worden met vallen die een match kunnen maken of breken. De speler die in drie minuten tijd de hoogste score weet te behalen is de winnaar, dus het gebruiken van de vallen en drukplaten is essentieel.

Naast de toevoeging van de nieuwe karakters en map worden er voor de launch van het event ook nog andere in-game items met een G.I. Joe- thema geïntroduceerd. De Epic Crossovers, gamemodus, map en alle items zijn na het in-game event ook nog steeds beschikbaar.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password