Brawlhalla vanaf 6 augustus gratis speelbaar op iOS en Android

Brawlhalla, de epische free-to-play platform fighting game, is vanaf 6 augustus 2020 gratis beschikbaar voor iOS en Android. Spelers die zich nu registreren via Brawlhalla.com, ontgrendelen een gratis skin bij de lancering van de game op iOS en Android.

In Brawlhalla kiezen spelers uit 50 unieke Legends, waaronder de nieuwe Legend Jaeyun, om vervolgens de strijd aan te gaan in singleplayer- en coöp-modi, waaronder online en lokale competities. Inmiddels spelen meer dan 40 miljoen spelers Brawlhalla cross-platform op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Windows PC en vanaf 6 augustus is dit dus ook mogelijk op iOS en Android.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password