Brawlhalla esportsprogramma voor 2021 onthuld met totale prijzenpot van 1 miljoen dollar

Vanaf vandaag melden spelers zich aan voor het 2021 Brawlhalla esportsprogramma, met een totale prijzenpot van $ 1.000.000 en vijf internationale toernooien gepland tussen februari en november 2021. Dit is niet alleen de grootste prijzenpot ooit voor Brawlhalla, maar toont eveneens Ubisofts toewijding om de groeiende esportsscene van de game te blijven ondersteunen, die nu wereldwijd meer dan 50 miljoen spelers telt. Spelers schrijven zich in via brawlhalla.com/esports.

Gedurende het jaar worden er in totaal vijf internationale toernooien georganiseerd. De Winter Championship, een online toernooi met een totale prijzenpot van $ 75.000, trapt van 27 februari tot 14 maart het seizoen af. Brawlhalla ondersteunt eveneens cross-platform play waardoor spelers het op elk platform tegen elkaar kunnen opnemen. Later dit jaar nemen spelers het wereldwijd tegen elkaar op in de volgende toernooien:

  • The Spring Championship vindt online plaats in april en mei.
  • The Summer Championship vindt online plaats in juli.
  • The Autumn Championship vindt online plaats in september en oktober.
  • The World Championship vindt plaats in November. Meer informatie wordt later dit jaar gedeeld.

Tijdens deze toernooien maken alle spelers kans op prijzengeld uit de prijzenpot van het Brawlhalla esportsprogramma. Ook organiseren Ubisoft en Blue Mammoth Games gedurende het jaar verschillende invitational events, waaronder de Brawlhalla Pro Series, een vier weken durende online competitie met een uniek nieuw format, die in juni plaatsvindt. Meer details hierover volgen later.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password