Bouwen als nooit tevoren in LegoBricktales

In samenwerking met de LEGO Groep onthult Thunderful LEGO Bricktales, een nieuw digitaal avontuur dat ontwikkeld wordt door Clockstone, makers van de bejubelde Bridge Constructor serie.

Reis door een gevarieerde reeks van ingewikkelde en kleurrijke diorama biomes allemaal volledig gebouwd van LEGO stenen, en laat je boeien door het charmante verhaal. LEGO Bricktales moedigt je aan om je creativiteit vrij te spelen als je je eigen oplossingen bouwt voor de vele inventieve puzzels van het spel.

In LEGO Bricktales reis je door 5 verschillende LEGO biomen en gebruik je een intuïtief bouwmechanisme om puzzels op te lossen en je oplossingen tot leven te brengen. Van puur esthetische creaties, zoals marktkramen en muziekdozen, tot functionele op fysica gebaseerde puzzels zoals het bouwen van kranen en gyrocopters, LEGO Bricktales biedt een groot aantal uitdagingen en quests om je verbeelding en bouwvaardigheden op de proef te stellen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password