Bouw vandaag een drugsimperium op PC met Cartel Tycoon

Cartel Tycoon, de survival business simulator van ontwikkelaar Moon Moose en uitgever tinyBuild, verovert vandaag de pc via Steam, Epic Games Store en GOG. Drugsbaronnen kunnen in 2023 goederen smokkelen naar PlayStation 4|5, Xbox Series X|S, en Xbox One.

Bouw een imperium op vanaf de grond en word de machtige drugsbaron die de leiding heeft over een steeds groter wordend kartel. Zet een toeleveringsketen op van boerderijen, laboratoria en onderzoekscentra om de beste producten efficiënt te produceren, en rekruteer luitenants om de productie, geldstromen en witwaspraktijken te regelen, en alle andere logistieke zaken te regelen terwijl je de juiste overheidsfunctionarissen in je zak houdt en de zaken op de spits drijft. Verken het reilen en zeilen in een fictief, op narcoticahandel geïnspireerd land uit de jaren 80, waar het net zo belangrijk voor een succesvolle onderneming is als een kwaliteitsproduct om aan de goede kant van de mensen te blijven staan en de schurken in het gareel te houden.

De volledige release van Cartel Tycoon brengt een nieuwe grondstof, heroïne, om zaken uit te breiden en nog meer winst te maken, maar vergeet niet om vies geld in de gaten te houden dat de aandacht kan trekken van de verkeerde overheidsagenten. Houd de concurrentie in de gaten met een herwerkt vijandelijk bendesysteem dat voor meer nuance zorgt en optionele minder gewelddadige manieren biedt om vijandelijke gebieden te bemachtigen, handel te drijven en speciale missies uit te voeren.

Het nieuwe gevangenissysteem biedt leiders een alternatieve methode om ongehoorzame luitenanten in toom te houden en hun handen schoon te houden. Handel legale voorraden met de lokale bevolking voor meer winst, terwijl Guerrilla’s smokkelpunten onderhouden volgeladen met vuurkracht om operaties te verdedigen. Voltooi opdrachten om controle te krijgen over speciale gebouwen verspreid over de kaart, waaronder een vliegveld om te dienen als een massale doorvoer, en een militaire basis voor veilige productie. In het speltype Survival kun je een barbaarse campagne spelen, terwijl je in het speltype Sandbox eindeloos kunt aanpassen voor een eindeloze race.

Cartel Tycoon is vandaag verkrijgbaar voor PC via Steam, Epic Games Store en GOG voor €20,99. De game ondersteunt de talen Engels, Russisch, Frans, Italiaans, Duits, Spaans (Spanje), Braziliaans Portugees, Vereenvoudigd Chinees en Turks.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password