Bounty Hunter Week in Red Dead Online: Legendary Bounty Bonussen, Login Bonussen, Kortingen, en Meer

Deze week brengt Red Dead Online een eerbetoon aan de huurlingen die overbelaste agenten helpen met de jacht op de meest beruchte voortvluchtigen, dood of levend. Verdien deze week dubbel Role XP bij alle Legendary Bounties, en scoor dubbel RDO$ bij alle Prestigious Legendary Bounties; de dandy Gene “Beau” Finley, moordenares Carmela “La Muñeca” Montez en cultleider Virgil “Shepherd” Edwards. Verder krijg je 50% extra RDO$ bij de 10 originele Legendary Bounty Targets. 
 
Ga erop uit en regel – op welke manier dan ook – gerechtigheid voor deze boeven en criminelen. De spelers die deze week Red Dead Online spelen ontvangen een beloning ter waarde van 1,000 Bounty Hunter XP, en 100 patronen Express Repeater Ammo.

oor je start met je jacht op één of andere crimineel zonder tanden, bereid je dan goed voor. Er is een enorme line-up aan Bounty Hunter-kortingen beschikbaar t/m 18 januari, waaronder 5 Gold Bars korting op de prijs van beiden Bounty Hunter Licenses, 50% korting op alle Bounty Hunter Outfits, emotes en nog veel meer. Bekijk de volledige lijst hieronder.

 

  • 5 Gold Bars korting op de Bounty Hunter License
  • 5 Gold Bars korting op de Prestigious Bounty Hunter License
  • 50% korting op alle Bounty Hunter Outfits en Emotes
  • 30% korting op alle Bounty Hunter Weapon Variants
  • 30% korting op alle Bounty Wagon Tints
  • 30% korting op alle Bounty Hunter Accessories
  • 30% korting op alle Bounty Hunter Saddles, Gun Belts en Off-Hand Holsters
  • 30% korting op alle Schofield Revolver, Bolt-Action Rifle en alle Repeaters

Prime Gaming
Red Dead Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account koppelen aan Prime Gaming ontvangen de volgende beloningen:

  • Gratis Bounty Hunter License
  • Gratis Trimmed Amethyst Bounty Wagon Livery

Verder krijgen spelers die vóór 18 januari koppelen aan Prime Gaming een gratis Ability Card Upgrade en 50% korting op een Weapon Pamphlet bij de Fence als beloning.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password