Borderland 3 “Show Me the Eridium” mini-evenement is terug

Er is weer een nieuw tijdelijk mini-evenement van start gegaan in Borderlands 3 en vanaf 8 april zullen ook twee nieuwe machines – Crazy Earl’s Reroll en Maurice’s Black Market Vending Machine – aan de basisgame worden toegevoegd. Beide zullen zonder bijkomende kosten voor alle spelers beschikbaar zijn.

Crazy Earl’s Reroll is een gigantische zegen voor Vault Hunters die het beste uit hun gear willen halen. In ruil voor wat Eridium vervangt Crazy Earl’s toestel jouw bestaande Anointment op een gespecifieerd item. Anointments zijn krachtige effecten die de volledige potentie van je character kunnen ontgrendelen. Door de Anointments op je favoriete stukken gear te herrollen, kun je de meest optimale loadout creëren.

Wat betreft Maurice’s Black Market Vending Machine: het enige wat we weten is dat deze automaat top-tier Legendary loot biedt en iedere week op een andere plek uit de basisgame verborgen is. Het is aan de Borderlands-community om iedere week Maurice’s Black Market Vending Machine te vinden en te zien wat deze bevat.

En dat is nog niet alles! Vanaf nu tot 8 april kun jij je voordeel doen met het tijdelijke Show Me the Eridium mini-evenement in Borderlands 3. Je kunt Eridium drops verwachten bij standaard vijanden, verhoogde Eridium drops in Mayhem Mode, korting op de Eridium-prijs om Moxxis Vault Line gokmachine te gebruiken en een korting op alle items die worden verkocht door Crazy Earl in de Cargo Bay van Sanctuary III. Dit is het perfecte moment om heel veel van het zeldzame Eridium-element binnen te harken, vooral wanneer je je aan het klaarmaken bent voor de aankomende raid boss.

Als onderdeel van de Director’s Cut add-on – die op 8 april lanceert – kun je het opnemen tegen een gigantische Varkid die beter bekend staat als Hemovorous the Invincible. Om de deur naar Hemovorous’ hol op Pandora te openen zal je groep 500 Eridium moeten storten om aan te tonen dat je de endgame challenge serieus neemt. Door nu al Eridium in te slaan kun je gelijk de raid boss confronteren. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om eerst wat Eridium uit te geven bij Crazy Earl’s Reroll om je loadout te perfectioneren ter voorbereiding van deze hevige strijd.

Het Show Me the Eridium mini-evenement loopt nog tot 8 april, 17:59 CEST en eindigt precies vóór de launch van Director’s Cut en de update die de twee nieuwe machines toevoegt.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password