Boeiende 3D-puzzels in Picross 3D: Round 2

Stel je brein op de proef met een serie boeiende 3D-puzzels in Picross 3D: Round 2. Dit nieuwste deel in de Picross-serie verschijnt op 2 december 2016 voor de Nintendo 3DS. Na een veeleisende dag is Picross 3D: Round 2 met zijn verzameling serene puzzels de ideale game om te ontspannen. Gebruik logisch denkwerk en je analytisch vermogen om verschillende soorten blokjes weg te kappen en verborgen vormen te onthullen. Met ruim 300 breinbekers, inclusief een aantal dat je alleen kunt vrijspelen met amiibo, is de game uitdagend voor elke speler.

Spelers moeten hun logisch en analytisch vermogen gebruiken om uit te zoeken welke blokken ze moeten verwijderen om zodoende verborgen vormen tot leven te wekken. Picross 3D: Round 2 heeft de sfeer van een Parijs café, met rustgevende accordeon- en saxofoonmuziek op de achtergrond. De puzzels zijn op thema gerangschikt in de boeken van het café. Voor het eerst in de serie kunnen spelers kleuren aan de blokjes toevoegen, waardoor de puzzels een nieuwe laag aan complexiteit winnen: spelers moeten niet alleen blokken verwijderen maar ook bekijken welke ze moeten schilderen om perfect gevormde objecten te creëren.

We hebben allemaal wel eens de behoefte aan een onderbreking van de dagelijkse beslommeringen, en dan kan een potje Picross 3D: Round 2 het ideale tijdverdrijf blijken, want die game nodigt uit om uitdagingen vanuit nieuwe perspectieven te benaderen. Spelers kunnen zich verdiepen in honderden prikkelende puzzels die steeds wat moeilijker worden. Elke keer dat een uitdaging is overwonnen, komt het onthulde object op voldoening schenkende manier tot leven, en kan de speler de stylus over het touchscreen trekken om het van alle kanten te bekijken.

In onze drukke moderne wereld bieden volle agenda’s niet altijd de ruimte om langere tijd games te spelen, en daarom is Picross 3D: Round 2 ideaal voor spelers die zin hebben in een korte, spontane gamesessie die slechts een paar minuten duurt – of veel langer kan duren. Grotere puzzels hoeven niet in één keer voltooid te worden, want het is mogelijk ze tussentijds te bewaren en later verder te spelen. Dankzij verschillende moeilijkheidsniveaus is Picross 3D:

Round 2 geschikt voor alle spelers, ongeacht hun puzzelvaardigheid. Nieuwkomers in de wereld van Picross kunnen de makkelijkste stand kiezen om de basis van het spel in de vingers te krijgen, om vervolgens een tandje hoger te schakelen naar de gemiddelde of moeilijkste stand voor de perfecte Picross-uitdaging.

Ook nieuw zijn speciale puzzels die spelers kunnen ontgrendelen met amiibo-figuren. Door compatibele amiibo te scannen kunnen negen exclusieve personage-puzzels beschikbaar komen. Dat werkt met de volgende amiibo: Mario, Luigi, Bowser, Yoshi, Link, Kirby, Meta Knight, King Dedede, en Peach & Toad – de laatste twee openen één en dezelfde puzzel.

Puzzelfans kunnen Picross 3D: Round 2 nu al proberen door naar de Nintendo eShop te gaan en een speelbare demo te downloaden.

Zet vanaf 2 december 2016 je brein aan het werk en kraak meer dan 300 geweldige 3D-puzzels in Picross 3D: Round 2 voor de Nintendo 3DS-systemen.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password