BMX komt na de zomervakantie naar Riders Republic

Summer Break, het derde seizoen voor Riders Republic, is nu live op alle beschikbare platformen. Het nieuwe seizoen introduceert onder meer twee nieuwe events, nieuw speelgoed om mee te scheuren en meer.

Gedurende deze zomer genieten spelers van nieuwe gratis content en wekelijkse spotlights, waaronder een speciaal Reforestation-event, de toevoeging van twee nieuwe Showdown-speeltjes om mee te scheuren, de Juggernaut en de Sniper, en een event om de langverwachte komst van BMX te vieren.

Het seizoen begint met Project Rebirth, een speciale gebeurtenis die loopt tot 10 augustus, waarin spelers worden uitgenodigd om deel te nemen aan het Reforestation-event, waar ze bomen moeten planten in een woestijngebied om de regio te helpen herbebossen. Desert Bloom, een nieuw Mass Race-parcours, begint voor alle spelers in de woestijn die, dankzij de herbebossingsinspanningen van de community, geleidelijk bedekt zal raken met planten en bomen.

Tot slot organiseert Riders Republic aan het einde van de zomervakantie een event dat het begin markeert van de BMX-sport add-on, met wekelijkse uitdagingen gericht op freestyle-activiteiten in BMX-stijl.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password